LOKA-AUTOLLA TOTEUTETTAVAT PALVELUT LAHDESSA

Insinööritoimisto Scantran laadukkaaseen kalustoon kuuluu myös imu- ja loka-auto. Tarjoamme imu- ja loka-autolla toteutettavia palveluja ammattitaitoisesti Lahdessa ja koko Päijät-Hämeen alueella.


Ota yhteyttä:


Markku Laine


 0400 494 825
 markku.laine@scantra.fi

Viemärien avaukset 

Onko viemärisi tukossa? Älä huoli, osaava imu- ja loka-auton kuljettajamme tulee nopeasti apuun. Reagoimme aina ripeästi asiakkaidemme tarpeisiin ja hoidamme niin viemärien avaukset, pesut, huuhtelut kuin sulatuksetkin.

Sadevesikaivojen tyhjennykset 

Sadevesikaivot täyttyvät usein keväällä, kun hiekoitushiekka tukkii ja täyttää kaivot. Tästä syystä sadevesikaivot olisi hyvä tyhjentää vuosittain, ennen kuin kovimmat syksyn sateet alkavat. Näin hiekkajäte ei pääse eteenpäin muualle viemäriverkostoon aiheuttamaan tukkeumia. Tilaa meiltä sadevesikaivojen tehokas ja huolellinen tyhjennys ja pesu, joka suoritetaan laadukasta kalustoamme käyttäen!

Salaojien avaukset ja huuhtelut 

Salaojien huuhtelut on syytä tehdä säännöllisesti, jotta toimimaton salaoja ei ala aiheuttamaan ongelmia talolle. Mikäli salaojia ei huolleta, on seurauksena ennen pitkää rakenteiden kostuminen. Käänny puoleemme, kun etsit ammattitaidolla tehtyä salaojien avausta ja huuhtelua.

Öljyn- ja rasvanerotuskaivojen tyhjennykset ja pesut

Nimensä mukaisesti öljynerotuskaivo estää öljyn pääsyn viemäriverkostoon, kun taas rasvanerotuskaivo rasvapitoisen veden. Yritykseltämme voit tilata myös kokemuksella toteutetut öljyn- ja rasvanerotuskaivojen tyhjennykset ja pesut. 

Lokakaivon tyhjennykset ja pesut 

Meidät saat paikan päälle nopeasti tekemään lokakaivon tyhjennykset ja pesut. Hoidamme tyhjennykset umpisäiliöistä sakokaivoihin.

Kauttamme lisäksi kokous-, varastointi- ja toimitilaa 

Tarjoamme muiden palveluidemme ohella tiloja vuokralle Lahdesta, Hollolasta ja Orimattilasta. Saatavilla on erikokoisia varastointi- ja toimitiloja sekä maa-alueita. Meiltä saat myös varastohotellipalveluja.


Jos tarvitset tiloja kokouksia, koulutuksia tai vaikkapa saunailtaa varten, ota yhteyttä. Lahdessa Sopenkorven kaupunginosassa on tarkoitukseen sopivaa tilaa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Antti Marttila


 0400 499 625
 antti.marttila@scantra.fi


Vuokraamme myös maa-alueita varastointikäyttöön.